Onze artisanaal vervaardigde producten vloeien voort uit 40 jaar ervaring. Onze smaken onderscheiden zich door hun uitzonderlijke kwaliteit. Alles wordt in huis vervaardigd.
Onze verschillende producten, garnaalkroketten, kaaskroketten, aperitief gerechten, patisserie of ijs zijn allen onmiddellijk leverbaar.
Onze hoogstaande kwaliteit staat garant, dit tonen we graag. Kom proeven in onze toonzaal te Veurne.
Maak vrijblijvend een afspraak.
KroketGarnaal, kaas, mossel, kalfszwezerik,… |
Apero en gerechtenklassiekers en nieuwe creaties Bekijk |
PatisserieFijne klassiekers en nieuwe smaken Bekijk |
IjsdessertenEen waaier aan ijstaarten en coupes Bekijk |
Roomijs en sorbetArtisanaal roomijs met melk van Jersey koeien Bekijk |
Taart op maatUnieke taartcreaties, compleet gepersonaliseerd Bekijk |
Op maandag 18 en dinsdag 19 maart kan u ons een bezoek brengen in de Zeelandhallen te Goes We nodigen u graag uit op onze stand van 10 -19u
Noteer alvast in uw agenda voor 2019! Hopelijk mogen we u op onze stand verwelkomen. Praktische informatie volgt nog.
Naar jaarlijkse gewoonte zijn we terug te vinden op de horecabeurs in Gent. Wil u graag kennis maken met onze producten, aarzel dan niet en kom zeker langs! Graag verwelkomen
Beleef de toekomst van gastronomie & bistronomie De meest vernieuwende culinaire producten en uitrusting, én heerlijke masterclasses verzameld op één plek. CHEF17 is de ultieme beleving voor chefs en restaurateurs.
Op 27 November kwam Karel Van Eetvelt van UNIZO op bezoek bij Mestdagh te Veurne. Mestdagh won in 2010 de KMO laureaat in de categorie meest energiebewuste KMO. De jury